Styret

 
Toril Nag  Konserndirektør Tele i Lyse-konsernet  Styrets leder siden 2015. Toril er utdannet siv. ing. i Computer Science fra University of Strathcly­de i Storbritannia. Hun har toppledererfaring fra ulike teknologivirk­somheter og fra bank/ finans og er medlem av det regjeringsoppnevnte Digitaliseringsrådet. Hun har bred erfaring fra styrearbeid, og er bl.a. styreleder i Altibox AS og styremedlem i Bane Nor.

Toril Nag

Konserndirektør Tele i Lyse-konsernet

Styrets leder siden 2015. Toril er utdannet siv. ing. i Computer Science fra University of Strathcly­de i Storbritannia. Hun har toppledererfaring fra ulike teknologivirk­somheter og fra bank/ finans og er medlem av det regjeringsoppnevnte Digitaliseringsrådet. Hun har bred erfaring fra styrearbeid, og er bl.a. styreleder i Altibox AS og styremedlem i Bane Nor.

Ingeborg Moen Borgerud  Partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche AS  Styrets nestleder siden 2010, styremedlem siden 2006. Ingeborg er advokat med møterett for Høyesterett. Hun har bred erfaring fra styrearbeid, og har bl.a. vært styreleder i Eidsiva Energi og NSB.

Ingeborg Moen Borgerud

Partner i advokatfirmaet Arntzen de Besche AS

Styrets nestleder siden 2010, styremedlem siden 2006. Ingeborg er advokat med møterett for Høyesterett. Hun har bred erfaring fra styrearbeid, og har bl.a. vært styreleder i Eidsiva Energi og NSB.

Anders Roger Øynes  Adm. dir. i AT Skog SA  Styremedlem siden 2013. Anders er utdannet elektroingeniør med mastergrad innen strategi og ledelse fra BI og EMP fra INSEAD. Han er styreleder i flere selskaper innen IKT og skogbruk og har toppledererfaring fra energi-, transport- og telekomsektoren.

Anders Roger Øynes

Adm. dir. i AT Skog SA

Styremedlem siden 2013. Anders er utdannet elektroingeniør med mastergrad innen strategi og ledelse fra BI og EMP fra INSEAD. Han er styreleder i flere selskaper innen IKT og skogbruk og har toppledererfaring fra energi-, transport- og telekomsektoren.

Gunnar Sellæg  Partner Spring Capital  Styremedlem siden 2015. Gunnar er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Gunnar har toppledererfaring fra Telenor, Aspiro og Aftenposten Multimedia. Han har bred erfaring fra styrearbeid og har bl.a. vært styreleder i Telenor Global Services, WiMP Music og flere andre selskaper.

Gunnar Sellæg

Partner Spring Capital

Styremedlem siden 2015. Gunnar er utdannet sivilingeniør fra NTNU. Gunnar har toppledererfaring fra Telenor, Aspiro og Aftenposten Multimedia. Han har bred erfaring fra styrearbeid og har bl.a. vært styreleder i Telenor Global Services, WiMP Music og flere andre selskaper.

 
Eli Cathrine Disch  CFO i Basefarm  Styremedlem siden 2017. Eli Cathrine har utdannelse i økonomi og finans fra American University i Paris og London Business School, og en MBA i strategi og lederskap fra BI. Hun har jobbet i PwC i Norge og i Øst-Europa, og har 15 års erfaring som CFO i raskt voksende teknologiselskaper.

Eli Cathrine Disch

CFO i Basefarm

Styremedlem siden 2017. Eli Cathrine har utdannelse i økonomi og finans fra American University i Paris og London Business School, og en MBA i strategi og lederskap fra BI. Hun har jobbet i PwC i Norge og i Øst-Europa, og har 15 års erfaring som CFO i raskt voksende teknologiselskaper.

Anders Rognes  Key Account Manager og Salgssjef i Ambita  Ansattvalgt styremedlem siden 2018. Anders har jobbet i selskapet siden 2015. Anders er utdannet Cand. Scient. i geografi fra UiO og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Anders har spisskompetanse innen stedfestet informasjon, og har bakgrunn fra blant annet European Space Agency, Forsvaret og Oslo kommune.

Anders Rognes

Key Account Manager og Salgssjef i Ambita

Ansattvalgt styremedlem siden 2018. Anders har jobbet i selskapet siden 2015. Anders er utdannet Cand. Scient. i geografi fra UiO og Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Anders har spisskompetanse innen stedfestet informasjon, og har bakgrunn fra blant annet European Space Agency, Forsvaret og Oslo kommune.

Åse Nonås  Senior utvikler i Ambita  Ansattvalgt styremedlem siden 2018. Åse har jobbet i selskapet siden 2006, og har ansvar for oppbygging av data­varehus som gir økt innsikt i eiendomsmarkedet. I tillegg har hun bred kunnskap om eiendomsinformasjon og geografiske data. Åse er utdannet innenfor matematikk og informasjonsteknologi fra høgskolen i Kristiansand og Molde.

Åse Nonås

Senior utvikler i Ambita

Ansattvalgt styremedlem siden 2018. Åse har jobbet i selskapet siden 2006, og har ansvar for oppbygging av data­varehus som gir økt innsikt i eiendomsmarkedet. I tillegg har hun bred kunnskap om eiendomsinformasjon og geografiske data. Åse er utdannet innenfor matematikk og informasjonsteknologi fra høgskolen i Kristiansand og Molde.

Stig W. Seljeseth  Adm. dir. i Ambita  Stig er utdannet diplomøkonom fra BI. Stig har bakgrunn som konsern­direktør i Amedia. Før dette var han 16 år i Schibsted i flere sentrale lederroller. Stig har styreerfaring fra et bredt spekter av selskaper, blant annet fra Aftenposten multimedia, finn.no, TV2 og Nettavisen.

Stig W. Seljeseth

Adm. dir. i Ambita

Stig er utdannet diplomøkonom fra BI. Stig har bakgrunn som konsern­direktør i Amedia. Før dette var han 16 år i Schibsted i flere sentrale lederroller. Stig har styreerfaring fra et bredt spekter av selskaper, blant annet fra Aftenposten multimedia, finn.no, TV2 og Nettavisen.

 

Ledelse

 
Stig W. Seljeseth  Administrerende direktør  Stig er utdannet diplomøkonom fra BI. Stig har bakgrunn som konsern­direktør i Amedia. Før dette var han 16 år i Schibsted i flere sentrale lederroller. Stig har styreerfaring fra et bredt spekter av selskaper, blant annet fra Aftenposten multimedia, finn.no, TV2 og Nettavisen.

Stig W. Seljeseth

Administrerende direktør

Stig er utdannet diplomøkonom fra BI. Stig har bakgrunn som konsern­direktør i Amedia. Før dette var han 16 år i Schibsted i flere sentrale lederroller. Stig har styreerfaring fra et bredt spekter av selskaper, blant annet fra Aftenposten multimedia, finn.no, TV2 og Nettavisen.

Sindre Landmark  Salgsdirektør konsern  Sindre er utdannet sivilmarkedsfører fra BI innenfor salg og markedsføring. Han har bred erfaring fra ulike lederroller innen bank, finans og inkasso, blant annet fra Intrum Justitia og Lindorff.

Sindre Landmark

Salgsdirektør konsern

Sindre er utdannet sivilmarkedsfører fra BI innenfor salg og markedsføring. Han har bred erfaring fra ulike lederroller innen bank, finans og inkasso, blant annet fra Intrum Justitia og Lindorff.

Marie Øymyr Moe  CFO  Marie er utdannet Siv.øk/MSc., og Autorisert Finansanalytiker fra NHH. Hun har tidligere jobbet i Norvestor Equity som Investment Manager med ansvar for nye investeringer og utvikling av eksisterende porteføljeselskaper. Marie har også hatt flere styreverv.

Marie Øymyr Moe

CFO

Marie er utdannet Siv.øk/MSc., og Autorisert
Finansanalytiker fra NHH. Hun har tidligere jobbet i Norvestor Equity som Investment Manager med ansvar for nye investeringer og utvikling av eksisterende porteføljeselskaper. Marie har også hatt flere styreverv.

Hege Moe Tveit  Produktutviklingsdirektør  Hege er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon fra NTNU og har en Executive MBA i strategisk ledelse fra NHH. Før hun kom til Ambita var hun 16 år i Telenor, blant annet i ulike lederroller innen utvikling og drift.

Hege Moe Tveit

Produktutviklingsdirektør

Hege er utdannet sivilingeniør innen telekommunikasjon fra NTNU og har en Executive MBA i strategisk ledelse fra NHH. Før hun kom til Ambita var hun 16 år i Telenor, blant annet i ulike lederroller innen utvikling og drift.

Fredrik Halmøy Wisløff  Teknologidirektør  Fredrik er utdannet Master of Science and Entrepreneurship fra NTNU. Han har en bred erfaring fra flere teknologiselskaper, som konsulent, gründer, og sist som COO i Zentuvo AS.

Fredrik Halmøy Wisløff

Teknologidirektør

Fredrik er utdannet Master of Science and Entrepreneurship fra NTNU. Han har en bred erfaring fra flere teknologiselskaper, som konsulent, gründer, og sist som COO i Zentuvo AS.

Arild Elverum  Salgsdirektør  Arild er utdannet Siviløkonom fra BI og har bred erfaring fra ledelse, salg og markedsføring innen IT og telecomsektoren. Før han kom til Ambita har han jobbet med digitalisering og omstilling til nye forretningsmuligheter i selskaper som EVRY, Microsoft, Nokia og Telenor.

Arild Elverum

Salgsdirektør

Arild er utdannet Siviløkonom fra BI og har bred erfaring fra ledelse, salg og markedsføring innen IT og telecomsektoren. Før han kom til Ambita har han jobbet med digitalisering og omstilling til nye forretningsmuligheter i selskaper som EVRY, Microsoft, Nokia og Telenor.

Anny Margrethe Bratterud  HR direktør  Anny er utdannet dataingeniør, og har en Master i Teknologi og Ledelse fra BI. Før hun kom til Ambita hadde hun flere lederstillinger innen IT. I Ambita har hun hatt flere roller før hun i 2011 ble HR direktør.

Anny Margrethe Bratterud

HR direktør

Anny er utdannet dataingeniør, og har en
Master i Teknologi og Ledelse fra BI. Før hun kom til Ambita hadde hun flere lederstillinger innen IT. I Ambita har hun hatt flere roller før hun i 2011 ble HR direktør.