Selskapsstruktur

 
firmastruktur.jpg

 

Boligmappa

Boligmappa.no er boligens servicehefte på nett.  Boligmappa gir boligeiere tilgang til viktig boligdokumentasjon fra håndtverkere og utbyggere. Boligmappa følger boligen, og sikrer at dokumentasjonen knyttet til en bolig finnes samlet på ett sted. Løsningen er et resultat av et felles bransjeløft fra aktører og skal hjelpe boligeiere med å oppfylle de krav de har til å ta vare på dokumentasjon på sin bolig. Ambita er majoritetsaksjonær med 88,05 % av aksjene.

Alva Technologies

Alva Technologies er et startup-selskap med mål om å utvikle nye løsninger for et mer velfungerende boligmarked. Selskapet utvikler teknologi for kjøpere, selgere og eiendomsmeglere i det private eiendomsmarkedet. Tjenestene Alva utvikler skal effektivisere hverdagen for våre kunder. Løsningene tar utgangspunkt i data fra Ambitas kilder og benytter maskinlæring for å gjenkjenne og sette sammen disse dataene på nye måter som grunnlag for automatisering av arbeidsprosesser. Ambita er majoritetsaksjonær, (68,89 % av stemmeberettiget aksjer) i tillegg eies Alva blant annet av Sprint Consulting og Skyfall Ventures.    

Supertakst

Ambita eier 13 % av Supertakst. Supertakst er en webbasert tjeneste for meglere og takstmenn som gir tilgang til informasjon og sikrer tildeling av oppdrag. Supertakst tilbyr i tillegg funksjoner som bidrar til en effektiv arbeidsflyt for kundene, f.eks. løsning for integrert betaling, ordremodul og kalenderfunksjon. Supertakst er utviklet i tett samarbeid med takstmenn og eiendomsmeglere, og har foreløpig sin største kundegruppe  i Trøndelag.